pirates vs. ninjas

pirates vs. ninjas

juokingas lietuvio bandymas mūsų lanva pritraukti iki tokio teroro lygio, kokį štatuose pasiekusi riaa. kaip jis pats pasakė per pokalbį su “studentų radiju” (ka ir kas jie bebūtų), lanva gali ginti tik lietuviškų atlikėjų teises. correct me if i’m wrong, bet jei aš parsisiųsiu metallicos diskografiją, lanva negali man nieko prikišti. nebent, aišku, atras mano kompe ar kompaktuose (nes nu reikia darytis tokių dalykų atsargines kopijas) grupės “mango” senus albumus.

dėl savęs aš nesiparinu. jau ne vienas mažiau situacijoje besigaudantis pažįstamas manęs klausė - kaip ten su tais šimtas šešiais adresais. gal bus jų ir daugiau? ką darys su nusikaltusiais? ogi nieko. mano manymu (o absoliučiai viskas šioje istorijoje yra taip suknistai subjektyvu), lietuviška policija turi įdomesnių dalykų, negu gaudyti namų šeimininkes, moksleivius ir kolegas (nes pripažinkime - turint omeny kiek vartotojų turi linkomanija, torrent.lt ir t.t. galima drąsiai daryt prielaidą, kad ne vienas policijos pareigūnas, grįžęs po dvigubos pamainos namo parsisiunčia kokį CSI:Miami), pavyzdžiui - gaudyti narkotikų prekeivius ar bobutes, pilies gatvėj pardavinėjančias gėles.

4 Responses to “pirates vs. ninjas”

  1. November 14th, 2009 | 13:15

    Ne vien policininkai, bet ir LRS darbuotojai ir panašaus lygio žmonės. Kai buvo duombazę nuo LM pavogę, buvo gi visokiausių įdomių el. paštų.

  2. November 14th, 2009 | 16:58

    Smagus paveikslėlis :)

  3. November 14th, 2009 | 17:28

    pats padariau :)

  4. November 17th, 2009 | 03:24

    paint’as valdo ;))

Leave a reply