Apie moteris


nuotrauka skolinta iš Wallstreet Fighter

Kai kr*zė svilina padus, pasirinkimo galimybės sumažėja - arba eini šluoti gatvių, arba parduoti tai, ką tau davė gamta. Svarbiausia, kad gamta nebūtų pagailėjusi.

Ir net jei „Women of Wall Street“ nėra visai tikslus pavadinimas, mat ne visi modeliai gyvena New York’e, tai visiškai nesvarbu - toks pavadinimas yra perdaug patrauklus, kad kreiptum dėmesį į smulkmenas. Be to, Wall Street jau seniai nėra vien tik vietovardis, jis simbolizuoja visą JAV akcijų biržą ir finansus apskritai.

Panašią kampaniją būtų įmanoma prasukti ir Lietuvoje, tik nebūtinai su verslininkėmis ar buhalterėmis (jos ir taip „Žmonėse“ vaidenasi). Didelio populiarumo, mano subjektyvia nuomone, sulauktų L. Graužinienės, D. Grybauskaitės ir K. D. Prunskienės fotosesija. Ypač, jei nė viena iš jų (viena iš jų) nelaimėtų rinkimų.

4 komentarai

  1. os says:

    o moteris sudomintu p.Uspaskich aktas(-ai?), na bet jam jokios krizes nebaisios ;)

    whatever, kazkaip straipsnelis balsas.lt apie nieka pasirode…kosmaras kosmaras, krize atejo i issipusciusi volstryta…ai ai…kam kosmaras o kam palaima…nugaleti stipria, finansiskai nepriklausoma, protinga, izulia moteri…jees, iki ko nusirito zurnalistai?
    beja, i galva sove toks klausimelis, o pleibojaus “rasytojai” yra zurnalistai ar kaip?

    geriau parasytu apie tai kaip studentes, mergaites is ‘normaliu seimu’ pakliuna i prostitucijos…narkotiku liuna…ir kaip/ar tai paastreja krizes metu…

    bet problemas nagrineti ne taip fun kaip fantazijas…ai nu jo, duonos ir zaidimu :)

  2. valdemaras says:

    Viktoras galėtų būti įdomus nebent iš antropologo požiūrio taško. Kaip banginių stebėtojai Arkties vandenyne stebi ir fotografuoja jų maitinimosi įpročius, taip ir… :)

    Straipsnelis ir yra apie nieką, jis tiesiog praneša, kaip taip įvyko. Pirma tokia fotosesija dar prieš dvidešimt metų buvo, kai niekas apie tokią krizę nė pagavot negalėjo.

    Ar playboyaus autoriai yra žurnalistai? Įdomus klausimas, ir noriu manyti, kad taip, nes na, visgi jie rašo į žurnalą. Gal tie straipsniai panašūs į “Dvidešimt būdų pakeisti Lamborghini Murcielago variklio galvutės tarpinę”, tačiau tokie dalykai “sells”.

    Playboyus yra toks populiarus ne dėl rimtų publicistinių straipsnių apie prostituciją, o dėl straipsnių apie gražias, sėkmingas ir išdidžias moteris ir jų nuotraukų.

  3. os says:

    baik tu, nejuokink :D

    ne del ’straipsnių apie gražias, sėkmingas ir išdidžias moteris’ o del ‘jų nuotraukų’

  4. Nežinia says:

    Kažkodėl perskaičiusi tai prisiminiau apie kažkada daug atgarsių susilaukusią kažkurių Lietuvos krepšininkių aktų fotosesiją ir pagalvojau, kad šiuo metu tokių nuotraukų mirtinai reikia Žalgiriui :D

Komentuoti