Apie Disneilendą, Legolendą ir Tarybų palikimą

pamečiau nuotraukos URL :/

Pardon my French, bet Vilniaus valdžioje dirba nevispročiai. Šiandien gi delfis rašo apie mero patarėjo pasiūlymą Vilniuje įsteigti Legolendą arba Disneilendą. Blemba, vyrai, nedarbas beveik lubas siekia, o čia - pramogų oazė? Ai ne, atsiprašau, čia gi vienas iš Vilniaus - Europos kultūros sostinės projektų. Kažkaip pikta ir silpna nuo tokių nesamonių, nes neaišku - juoktis ar verkti? Kaip teigia savivaldybė, miestas prie projekto beveik neprisidėtų, tik padėtų rasti vietą ir atleistų nuo kokių mokesčių, bet vistiek graudu, ypač kai sumanymo iniciatorius pareiškia, kad “būtų labai įdomu”. Jau įsivaizduoju jį, besifotografuojantį su Mickey Mouse.

Ir dar tas.

Ai jo, visai faina, kad jūs nepamiršote savo praeities Tarybų Sąjungoje, ja didžiuojatės ir netgi valstybės parlamentą palikote tokį, koks buvo okupacijoje visą pusę amžiaus, respektas jums, ir varykit taip toliau.

Dalintis su kitais:

6 komentarai

  1. Megejas says:

    Nesiparink, nereik ant stabų savo įtūžio lieti. Ten taip pat yra ir tokia citata:
    “”Kai kurie epizodai juos labai stebino. Kai pasakiau, kad visa apačia (Seimo rūmų - BNS) buvo pilna ginkluotų žmonių ir tvyrojo benzino kvapas, jie pasiteiravo, kodėl. Kai papasakojau apie Molotovo kokteilius, jie labai stebėjosi, kad visa tai buvo tik prieš 20 metų”, - pasakojo A.Valinskas.”

  2. valdemaras says:

    Čia dar ne įtūžis ;)

  3. os says:

    ouuuuh…kolega…malonu matyti :)

    suprantu tamstos pykti, bet relax ;) nedarbas LT auga, tai susigalvoja nuobodziaujantieji selfeploimenta ir tiek….

    kitas dalykas - brainstormingas. jo metu is kvailiausiu dalyku issikristalizuoja liux idejos….

    ok, as nemanau kad ten jiems kas issikristalizuos…..nu bet wdruk? :))))))

  4. Megejas says:

    sakau, esmę praleidi, su detalėmis žaidi, kalbi kaip svetimas

  5. valdemaras says:

    O, kolega, malonu ir man, spėju, kažkas iš „raudonųjų mergaičių“? ;)

    Taip aš relaksuojuosi, man blogas vietoj bokso kriaušės ar woodoo lėlės. Dėl brainstormingo sutinku, ispanai turi patarlę: „net daug kalbantis kvailys kartais pasako protingą dalyką“. Minėtam pareigūnui dar kalbėt ir kalbėt…

  6. os says:

    taip taip :)

Komentuoti