anarchija teisinėje valstybėje. o kas saugančius apsaugos?

įvyksta eismo įvykis.

mažiausiai šeši liudininkai jį matė.

įtariamasis sako, kad jo (iš tiesų ne jo, o jo žmonos seimo narės, ir net ne jos, nes už jį vis dar mokamas lizingas, beje iš mūsų, mokesčių mokėtojų, pinigų) automobilis yra klaipėdoje, jo žmona sako tą patį, o po kelių valandų jis randamas viename iš vilniaus servisų, ten atvežtas be numerių, ir serviso darbuotojos žodžiais, aną savaitę.

įtariamasis ne tik neprisipažįsta, bet ir atsisako visiškai duoti parodymus, be to, pamatęs, kad ateina žopa, išeina tėvystės atostogų. dabar jau gali visiems rodi trijų pirštų kombinaciją ir sakyti “papūskit jūs man į uodegą”. ir pučiam, nes esame teisinė valstybė, kur viskas daroma “pagal įstatymo raidę”. nekaltumo prezumpcija, visi bajeriai.

kol tokie kaimiečiai aferistai sėdi seime ir ministerijose, nesitikiu nieko daugiau, negu tokie bajeriai. don’t wanna be a bitch or anything, bet p*sau aš tokią laimę.

p.s. nu fucking pagaliau

3 Responses to “anarchija teisinėje valstybėje. o kas saugančius apsaugos?”

  1. rena
    September 30th, 2009 | 11:58

    ne vien kaimieciai, plius dar tikru tikriausi psixiniai ligoniai..papasakosiu susitikus, o gal jau collsai ir pasakojo..po neeilinio losto pagooglinom ir buvom sokiruoti, baisu kas valdo sali.aferistai dar palyginus gelytes..;//

  2. svoris
    October 6th, 2009 | 10:29

    Buves krikscioniu demokratu narys …. …. neivardinsiu nes zmogus yra ligotas ;) parode tikra veida zinai po visko jam tiktu buti satan demokratu partijos ikureju :D

  3. October 7th, 2009 | 04:24

    rena, taip, žinau. pasakojo kolegos, ir pagūglinom tą jau asmenį ;) tokie “gražuliai” ir “baukutės” ne tik gadina visą vaizdą, bet ir apskritai - ką jie veikia valdžioje?

Leave a reply