Ar man vienam taip atrodo?

Ar man vienam atrodo, kad P. Gražulio pasiūlytas Administracinių teisės pažeidimų kodekso papildymas yra visa savo esybe prieštaraujantis lygių galimybių įstatymui, kuris draudžia „bet kokią tiesioginę ir netiesioginę diskriminaciją dėl amžiaus, lytinės orientacijos, negalios,
rasės ar etninės priklausomybės, religijos ar įsitikinimų
“?

O beje, ar visokių ten Whiskas ar Pedigree reklamos gali būti traktuojamos kaip tam tikra zoofilijos skatinimo apraiška? Na, „mylėk savo gyvūną“, etc.

3 Responses to “Ar man vienam taip atrodo?”

  1. Hmz
    July 12th, 2009 | 12:04

    Tikrai ne tau vienam taip atrodo. Išrinkus dabartinį Seimą prasidėjo puolimas visais frontais - per Nepilnamečių apsaugos įstatymą, per BK ir ATPK pataisas mėginama uždusinti bet kokią homoseksualių žmonių visuomeninę veiklą. Kažkiek prisideda ir (kaip banaliai beskambėtų) ekonominė krizė - sumaišties ir netikrumo apimti žmonės dažniau ieško atpirkimo ožių ir kieno nors sąmokslų. Kitaip sakant, būna imlesni Gražulio, Uokos ir panašių veikėjų demagogijai.

    Kol tolerantiški žmonės tylės ir taikstysis su panašiais cirkais (”čia ne mūsų reikalas”), tol šitie parazitai ir toliau siautės.

  2. July 13th, 2009 | 00:54

    Man būtų visai vienodai, kokias nesąmones tie nepilnapročiai išdarinėja. Gaila tik, kad paskui bus problemų Lietuvėlei dėl durnų įstatymų.

  3. July 13th, 2009 | 22:15

    kiekvienas toks jų akibrokštas turi rezonansą europos visuomenėje ir aukščiausiuose valdymo aparatuose. negana to, kad galime užsitraukti jų nemalonę (ir negauti finansavimo svarbiems projektams, kas, pripažinkime, nėra malonu), bet ir pasirodyti visiškais kaimiečiais. ir tai tik dėl 139 siaurapročių, kuriuos mes išrinkome atstovauti mus, paprastus jūzerius.

Leave a reply