Kauno meilės reikaliukai

Ar pastebėjote, kad paskutiniu metu žodis krizė nebeminimas taip dažnai kaip anksčiau - prieš kelis mėnesius ju obuvo itin piktybiškai piktnaudžiaujama, križė šen, krizė ten.

Iš to meto atsimenu kažkur medijoje publikuotą statiską, kad šiuo jau krizės laikotarpiu populiariausios pramogos yra kinas ir seksas. Dėl kino viskas aišku, jaučiamas pagyvėjimas tiek žiūrovų, tiek kūrėjų gretose, o kodėl seksas toks populiarus? Juk dar visai neseniai, prieš dvidešimt metų, sekso pas mus nebuvo.

Kauno policija greitai sureagavo į šį žmonių pomėgį. Na, bent jau du pareigūnai, matyt, įdėmiai kaip ir aš sekantys trendus ir rinką, ir ėmė reketuoti „balandėlius“, kaip malonybiškai jie patys juos pavadino. Iš vieno šimtas, iš kito (turbūt, jau vedusio) - keletas. Per vakarą, jei medžioklė sėkminga, ir prisiduria prie algos nemenką pluoštelį. Išnaudoja žmonių silpnybes, taip sakant.

Bet Kauno Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyrius seksą mėgsta, ir mėgsta besimylinčius kauniečius. Įrengė sekimo aparatūrą jų automobilyje, o surinkę pakankamai įrodymų čiupo niekadėjus už pakarpų. Mielieji Kauno žmonės, Kleboniškių parkas vėl saugus.

P.S. Rimtai - kaip policijoje gali dirbti pareigūnas, nusikaltimo vietoje pagautas tarnybos metu, kitame Lietuvos gale, gauti administracinę nuobaudą ir toliau dirbti policijoje?

No comments yet. Be the first.

Leave a reply