Wordpress’inis migracinis

Vasaris 6th, 2009

Ryšium su kažkokiu zaplivu, kuris mane apėmė antrą dieną iš eilės smirdint namie, išsikrausčiau iš blogger.com platformos. Na, žingsnis logiškas - wordpress yra lyderis bloguose, dažniausiai atnaujinamas, geriausiai prižiūrimas, ir nesumeluosiu - populiariausias. Įskiepiai, temos, kategorijos, žymos, etc - sąrašas begalinis. Nedaug reikia, kad toks produktas taptų de facto standartu savo srityje.

Ir būtent todėl, kad ši sistema tokia kupina naujovių (man asmeniškai) ir tokia patraukli, visą pusdienį sėdžiu administratoriaus valdymo skyde ir bandau viską išsiaiškinti. Pagrindiniai dalykai, žinoma, aiškūs, jau ne pirmi metai bloginu, nors ir amateur, tačiau specifiniai dalykai užkabina. Net geriau, negu kai kurie žaidimai. :)

Taigi va, viskas lyg ir puiku. Norėjau išsikraustyti iš bloggerio kol ne per vėlu. Aš visada ir visur už minimalizmą, tačiau kartais net to man perdaug. Nuo pat tada, kai sužinojau, kad Google nupirko Feedburner, mane kankino nerimas, kas dabar bus. Aplankęs Feedburner buvau pravestas pro gan neskausmingą migracijos į Google procedūrą, kurios metu visas mano srautas iš senojo feeds.feedburner.com buvo pervestas į feeds2.feedburner.com. Google žada pagal nutylėjimą redirectinti visą srautą iš vieno adreso į kitą, jei netyčia kas nors nepamatys, kad jau pakeičiau adresą. Spaudžiu jiems dešinę už tai.

Taigi, šis įrašas - savotiškas pabandymas, kaip ten tas jų srautas veikia. Šis blogas kol kas pasiekiamas prenumeratai tiek vidine wordpress nuoroda, tiek naująja Google feedburner. Tad, jeigu iki šiol dar nesate užsiprenumeravę manęs, galite tai padaryti tučtuojau.

Dalintis su kitais:

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (būtinas)

Email (būtinas)

Svetainė

Speak your mind